Opinia Timisoarei

In cartierul tau e mai bine? Ce necazuri au timisorenii care stau in Cetate, Fabric, Complexul Studentesc, Lunei, Dorobantilor, Ciarda Rosie si Plopi?

TIMISOARA. Boschetari multi si agresivi, maidanezi gramada, gunoaie aruncate care incotro, tineri care fac galagie noaptea pe sub balcoane, animale plimbate fara zgarda si stapani nesimtiti care nu curata mizeria dupa cainii lor, sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta timisorenii care locuiesc in zonele Ciarda Rosie, Plopi, Complexul Studentesc, Fabric, Lunei – Campului, Dorobantilor – Kogalniceanu si Cetate.


Oamenii s-au plans politistilor locali care au organizat o actiune de verificare in aceste cartiere, dupa ce au capatat mai multe reclamatii, si au stat de vorba cu timisorenii.

Supararile localnicilor s-au dovedit intemeiate.

Politistii locali au gasit saci cu moloz pe str. Martir Miroslav Todorov, dar si gunoaie adunate de oameni ai strazii in locul de joaca pentru copii de pe strada Vasile Lucaci.

De asemenea, agentii au constatat ca in Parcul Karlsruhe se aduna gasti de tineri care noaptea fac galagie si tulbura somnul localnicilor.

Pe strada Albastrelelor zburdau in voie caini fara lesa, iar pe Lalelelor riscai sa calci intr-un ‘noroc’ la fiecare pas.

Pe straga general Magheru circulau carute, iar la locul de joaca de pe strada Viorelelor nu mai fusese cosita iarba de multa vreme.

Politistii locali au vazut si caini maidanezi care isi faceau veacul pe strada Eugen Pop.

La toate acestea, agentii au adaugat multe alte constatari: terenuri neintretinute, indicatoare rutiere sau stradale prabusite, cosuri de gunoi vandalizate, pomi cazuti si crengi rupte ce zaceau pe strazi de la furtunile trecute, dar si 12 masini abandonate in cartiere.

Politistii locali au aplicat 18 sanctiuni contraventionale pentru abandonarea de deseuri, parcare neregulamentara, comert neautorizat si consum de alcool pe domeniul public.

Exit mobile version