Opinia Timisoarei

Impuscaturi pe strada, in Timisoara. Tineri inarmati cu pistoale de airsoft au tras asupra trecatorilor si in pubele. Video

TIMISOARA. Ca-n Bronx. Scene inspaimantatoare pe o strada din Timisoara, miercuri dupa-amiaza. Mai multi tineri au fost surprinsi pe cand trageau cu niste pistoale, pare-se de airsoft, in trecatori, respectiv in niste tomberoane de gunoi.

CITESTE SI: Redeschiderea navigatiei pe Bega catre Serbia se va face mai repede cu o jumatate de an. Ce se intampla acum pe canal, langa Timisoara 

Tinerii ar fi nimerit un copil care se plimba cu bicicleta, spune un martor, care a reusit sa-i filmeze pe teribilisti in timp ce trageau cu armele si se distrau nevoie mare.

Totul s-a petrecut pe strada Polona, aflata in cartierul Freidorf din Timisoara, in jurul orei 15.00.

Tinerii isi exersau tinta cu cele doua arme in dreptul unui bloc de locuinte, iar impuscaturile se auzeau de la distanta destul de mare, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro un martor care a reusit sa si filmeze pentru cateva momente si care ne-a trimis imaginile la redactie, lucru pentru care ii multumim.

Politistii de la Sectia 3 nu au primit nicio sesizare legata de actiunea tinerilor pistolari, insa a trimis patrule in zona pentru a face verificari legate de aceasta intamplare.

UPDATE: Politistii l-au gasit pe unul dintre „pistolari”

Asa cum opiniatimisoarei.ro a anuntat inca din cursul dupa amiezei, politistii de la sectia 3 au descins in zona Polona, unde au facut mai multe verificari. La scurt timp, aveau sa il identifice pe unul dintre copiii care a tras cu pistolul.

Este vorba despre un pusti de 17 ani, care le-a povestit ca impreuna cu prietenii sai tinteau cu pistoale cu bile niste conserve aflate pe tomberoanele de gunoi din spatele unui bloc. A recunoscut ca l-a nimerit in cap pe un baiatul de 12 ani, care se plimba cu bicicleta. Din fericire insa, copilul nu a fost ranit, iar mama acestuia a decis sa nu depuna plangere la politie.

Oamenii legii fac acum cercetari pentru lovire si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Cazul va fi inaintat procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Exit mobile version