Opinia Timisoarei

Impact violent la Timisoara, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens. 3 oameni raniti. Foto

TIMISOARA. Accident, marti dimineata, pe Centura Timisoarei, dupa ce un sofer a patruns pe contrasens. A izbit o alta masina condusa de o tanara de 22 de ani care mergea regulamentar, pe care a proiectat-o intr-un al treilea autoturism.

CITESTE SI: Numai drapelul Romaniei mai flutura pe cel mai trist santier din Timisoara. Pasajul Solventul, gata poate in 2025. Video

In urma impactului, 3 oameni au fost raniti.

Un bărbat, în vârstă de 25 de ani, a condus un autoturism pe Centura Timișoarei dinspre Calea Aradului spre Dumbrăvița, iar la un moment dat, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa regulamentar. Ulterior, autovehicul condus de bărbat a fost proiectat într-un alt autoturism care avea aceeași direcție de deplasare, respectiv către Dumbrăvița, condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani.

În urma impactului, au fost rănite 3 persoane, șoferița de 22 de ani, conducătorul de 49 de ani și soția acestuia de aceeași vârstă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version