Opinia Timisoarei

Impact violent la iesirea din Timisoara. O mama si copilul ei de 3 ani, raniti

TIMISOARA. Accident de circulatie, marti dimineata, la iesirea din Timisoara, spre Sag.

CITESTE SI: Amenintare cu bomba la o multinationala din Timisoara 

Doua masini s-au izbit violent in intersectia de la fosta groapa de gunoi. Un sofer ce venea dinspre Sag a intrat pe contrasens si a surprins o soferita ce venea dinspre Timisoara, avand in masina si copilul de numai 3 ani.

In urma ciocnirii, femeia si micutul au fost raniti. La fel o pasagera din autoturismul care a provocat accidentul.

CITESTE SI: Control fulger in trafic la Timisoara si in judet. Ce au cautat politistii. Foto 

Cei trei raniti au fost preluati de ambulante si transportati la spital in Timisoara.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul.

Un barbat in varsta de 44 de ani a condus un autoturism dinspre Sag inspre Timisoara, iar, la un moment dat, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie in varsta de 36 de ani. In urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv o femeie in varsta de 44 de ani, pasagera in autoturismul condus de barbatul de 44 de ani, si femeia in varsta de 36 de ani, impreuna cu un pasager in varsta de 3 ani, din autoturismul acesteia. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Niciunul dintre soferi nu bause inainte de a se urca la volan, iar micutul de 3 ani era asezat in scaunul special pentru copii.

Exit mobile version