Opinia Timisoarei

Impact violent intre un BMW si o dubita la Timisoara! Cine a intrat pe rosu? FOTO!

TIMISOARA. Accident in intersectia Eroilor cu strada Cluj! Soferul unui BMW care se grabea spre centrul Timisoarei, chiar pe banda rezervata troleibuzelor si taximetrelor, a izbit violent o dubita condusa de o femeie.

In urma impactului, cele doua masini au fost azvarlite pe trotuar. BMW-ul a surprins o femeie care se pregatea sa traverseze, iar dubita s-a lovit de un stalp de beton.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 7.30. Potrivit martorilor, BMW-ul venea pe banda mijloacelor de transport in comun, inspre centrul orasului. Soferul n-ar fi respectat culoarea rosie a semaforului si s-a avantat in intersectie. Dubita condusa de femeie care venea pe bulevardul Eroilor de la Tisa a fost lovita in plin.

Ambele masini au fost proiectate pe trotuarul opus. Din pacate, in calea BMW-ului s-a aflat o femeie de aproximativ 50 de ani care se pregatea sa traverseze strada.

Atat soferul bolidului, un barbat de 40 de ani, cat si femeia pe care a lovit-o cu masina au fost raniti. Ambulantele i-au transportat pe amandoi la spital pentru ingrijiri. Soferita de pe dubita a scapat doar cu o sperietura zdravana.

Traficul in zona a fost perturbat pentru scurt timp, iar politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

Exit mobile version