Opinia Timisoarei

Impact violent intre doua masini, una a zburat intr-un stalp. Accident la iesirea din Timisoara

TIMISOARA. Accident de circulatie marti dimineata la iesirea din Timisoara. Doua masini in care se aflau 4 oameni s-au izbit puternic pe Calea Lugojului.

CITESTE SI: Femeie lovita de un curier pe bicicleta, pe pista pentru transportul pe doua roti, la Timisoara. A fost luata cu salvarea 

In urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat intr-un stalp, iar o femeie a ramas blocata in caroseria indoita.

De vina a fost un sofer care nu s-a asigurat la trecerea de pe o banda pe alta.

4 pompieri cu o autospeciala de prima interventie si comanda si doua echipaje SMURD au intervenit la locul accidentului. Salvatorii au recuperat-o pe femeia captiva in masina.

Singurul ranit a fost insa un barbat de 44 de ani, pasager in autoturismul al carui sofer a provocat accidentul.

Traficul in zona a fost dat peste cap, iar politistii au inceput cercetarile.

Un barbat, in varsta de 30 de ani, a condus un autovehicul pe Calea Lugojului din Timisoara dinspre Aleea Padurea Verde spre localitatea Ghiroda, pe banda 2, iar la trecerea pe banda 1 de circulatie, a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de un barbat, in varsta de 22 de ani, pe care l-a proiectat intr-un stalp.

In urma impactului, un barbat, in varstă de 44 de ani, pasager in autovehiculul condus de tanarul de 22 de ani, a fost ranit.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version