Opinia Timisoarei

Impact intre o masina de Politie si un BMW la Timisoara. De vina a fost o…ambulanta grabita! Ambii soferi au ramas fara carnet

UPDATE: Echipajul de Politie transporta la audieri la Parchet un suspect de furt de telefoane mobile.
Atat soferul BMW-ului, cat si agentul aflat la volanul masinii de Politie au ramas fara carnete de conducere pentru urmatoarele 2 luni. Primul pentru ca nu a cedat trecerea unui echipaj care avea pornite semnalele acustice si luminoase, iar celalalt pentru ca nu a cedat trecerea regulamentar.

____________

TIMISOARA. Accident in fata Pietei Badea Cartan din Timisoara. O masina de Politie a izbit un BMW al carui sofer, desi pe verde,  nu a cedat trecerea echipajului care avea semnalele acustice si luminoase pornite.

Conducatorul BMW-ului venea dinspre Piata Traian si intentiona sa mearga catre Gara de Est. Pe culoarea verde a semaforului, soferul s-a avantat linistit in intersectie cand a observat o ambulanta grabita, pe bulevardul Simion Barnutiu, ce venea cu luminile si sirenele in functiune.

Omul s-a oprit sa ii cedeze trecerea, insa n-a vazut ca salvarea era urmata la mica distanta de un echipaj de Politie, tot cu girofaruruile pornite, si si-a continuat drumul.

Desi a franat brusc, politistul aflat la volan n-a mai reusit sa evite impactul. In urma ciocnirii, partea din fata a masinii apartinand IPJ Timis a fost zdravan sifonata. BMW-ul a suferit doar avarii superficiale lateral dreapta.

Atat politistul care conducea, cat si soferul BMW-ului au fost testati cu etilotestul, iar aparatul a aratat ca niciunul nu bause inainte de a porni la drum.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar circulatia in zona Pietei Badea Cartan nu a fost afectata in urma accidentului.

Cateva ore mai tarziu, o alta masina de Politie a fost implicata intr-un accident de circulatie in Timisoara. Intr-o intersectie din zona Dambovita, o soferita a izbit un echipaj care avea girofarurile pornite. Masina Politiei a fost aruncata intr-o statie de tramvai.

CITESTE SI: Masina de Politie izbita si aruncata intr-o statie de tramvai la Timisoara! De vina e o soferita care n-a observat girofarurile pornite

Exit mobile version