Opinia Timisoarei

Impact intre doua TIR-uri la limita dintre judetele Timis si Arad. Doi barbati au fost raniti grav

Un accident rutier intre doua TIR-uri a avut loc miercuri dimineata la intrarea in localitatea Satu Mare din judetul Arad, dinspre comuna Periam, judetul Timis. In urma impactului, soferul unuia dintre autocamioane a ramas incarcerat, iar un alt barbat aflat in acelasi vehicul a fost grav ranit.

CITESTE SI: Tragedie la Timisoara, barbat mort dupa ce a fost calcat de tramvai. Omul s-ar fi prins de garnitura in mers

”La ora 05:47 am fost solicitati sa intervenim in urma unui accident rutier produs la intrarea in localitatea Satu Mare (judetul Arad) dinspre comuna Periam. De urgenta s-au deplasat la locul evenimentului, in sprijin, pompierii din cadrul Statiei Sannicolau Mare cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma. Din cadrul ISU Arad au intervenit pompieri cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD cu medic. La fata locului au fost trimise 2 ambulante SAJ”, a transmis ISU Timis.

In urma accidentului, doi barbati au fost raniti.

”Din primele informatii este vorba de 1 persoana incarcerata, soferul unuia dintre autocamioane. Mai exista 1 victima din acelasi autocamion, aceasta fiind in stare grava. Alte doua persoane din celalalt autocamion sunt evaluate de echipajele medicale, sunt in viata, cooperante”, a transmis ISU Arad.

Cei doi raniti au fost trasportati la spitale din Arad si Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

Exit mobile version