Opinia Timisoarei

Impact frontal dupa o depasire riscanta in apropiere de Timisoara. A fost nevoie de descarcerare. Foto

TIMISOARA. O masina si un tir s-au izbit frontal joi dupa-amiaza pe drumul care leaga Timisoara de Buzias.

CITESTE SI: Din mall, direct in Arestul Politiei la Timisoara 

Accidentul a avut loc la iesire din Mosnita Noua catre Albina. Soferul unui autoturism a intrat intr-o depasire, insa nu s-a asigurat corespunzator si s-a izbit frontal cu un tir, care circula regulamentar din sens opus.

Autoturismul a fost aruncat in afara soselei, in timp ce tirul a fost lovit din spate de o camioneta.

In urma accidentului, soferul masinii care a facut depasirea a ramas blocat intre fiare si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare. Barbatul a fost preluat de ambulanta, constient, si dus la spital.

Un barbat, in varsta de 28 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692 dinspre localitatea Mosnita Noua inspre Albina, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autotren condus de catre un barbat, in varsta de 60 de ani, care se deplasa pe sensul opus de mers, ulterior acesta din urma fiind lovit din spate de o autoutilitara condusa de catre un barbat de 26 de ani.

In urma impactului, a rezultat ranirea conducatorului auto, in varsta de 28 de ani, acesta fiind transportat la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.

In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, politistii continuand cercetarile pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

In zona accidentuluiu s-a format cozi lungi de masini si pe un sens si pe celalalt al drumului.

Exit mobile version