Opinia Timisoarei

Impact devastator. Masina facuta zob, aruncata in sant, TIR rasucit in mijlocul drumului. A intervenit descarcerarea. Foto

Accident violent, sambata la amiaza, pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Din izoleta in saloanele pentru coronavirus de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Ce se intampla in spatele zidurilor de la Victor Babes. Video 

Totul s-a intamplat in judetul Arad, pe drumul care leaga localitatile Zimandu Nou si Simand, unde un TIR si o masina s-au izbit puternic. In urma impactului, autoturismul s-a facut zob, a fost proiectat in afara soselei, iar autotrenul s-a rasucit pe carosabil.

Soferul masinii a ramas blocat in caroseria distrusa, iar echipajele de descarcerare au ajuns imediat la locul accidentului si s-au chinuit minute bune sa o recupereze pe soferita ranita din autoturism.

„Victima din autoturism, o femeie, a fost extrasa și preluata de echipajul SMURD. Se efectuează manevre de resuscitare”, transmit reprezentantii ISU Arad.

Femeia in varsta de 51 de ani a fost transportata de urgenta la spital, in stare critica.

Potrivit IGPR, traficul in zona este oprit, pe ambele sensuri de mers.

UPDATE„Astazi, in jurul orei 12,00, o timisoreanca de 51 de ani a condus un autoturism pe D.N. 79, dinspre Arad inspre Chisineu-Cris. Ajungand la kilometrul 19, in afara localitatii Simand, a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara in cuplu cu remorca (frigorifica), condusa de un cetatean polonez de 62 de ani.
In urma evenimentului rutier, autoturismul a fost proiectat in afara partii carosabile iar autoutilitara s-a rasturnat pe șosea, femeia fiind ranita grav.
Conducatorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, in cazul femeii urmand a fi recoltate probe biologice (neputand fi testata la fata locului)”, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Politistii continua cercetarile si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version