Opinia Timisoarei

Imbatabili in PLAY-OUT! CH Poli Timisoara s-a impus si la Tg. Jiu

TIMISOARA. Parcurs perfect in turul play-out-ului. Handbalistii alb-violeti de la Poli au facut un nou meci mare si s-au impus si la Tg. Jiu. A fost 33-26 pentru elevii lui Pero Milosevic, care au o ambitie si o determinare in plus. Pacat ca nu a fost asa si in sezonul regulat, cu atat mai mult cu cat acest campionat a fost deschis se puteau face lucruri mari.

Poli a inceput perfect jocul disputat in judetul Gorj si a preluat initiativa din debut, 5-2, 7-4 si chiar 14-9 la pauza. Cu o aparare bine organizata, dar cu o ofensiva stralucitoare astazi, banatenii au dominat si partea secunda a intalnirii.

Diferenta a crescut la 6 goluri, 18-22, si chiar daca la un moment dat gorjenii pareau ca se pot apropia, a fost doar o iluzie. Fenici & Co. s-au desprins la 27-20 si era clar ca se punea doar problema scorului. S-a incheiat 33-26 pentru alb-violeti care si-au invins astfel toti adversarii din play-out, in tur, dupa succesele cu Steaua, Vaslui si Suceava, iar acum asteapta cu incredere si fara prea mari emotii si returul.

Exit mobile version