Opinia Timisoarei

Imagini violente! Elev batut cu salbaticie intr-o scoala din Timis. VIDEO!

TIMIS. Scene revoltatoare s-au derulat intr-o sala de clasa dintr-o scoala din Timis. Un elev este calcat in picioare de colegi.

CITESTE SI: Top cele mai PERICULOASE cartiere din Timisoara! Tu stai intr-unul dintre ele?

Imaginile care surprind teribila bataie au fost facute publice pe internet. Acestea il infatiseaza pe pustiul cazut victima violentei unui coleg dezlantuit care il pune la pamant si il loveste cu pumnii si picioarele si mai apoi pe un altul care ii trage cateva suturi in zona capului.

CITESTE SI: Ti se rupe sufletul! Lasat in ger de copii, un bunic degerat a fost salvat cu ajutorul groparilor unui cimitir din Banat

Totul s-a petrecut sub ochii celorlalti colegi, insa nimeni nu intervine. Potrivit lugojinfo.ro, scenele s-ar fi petrecut in liceul Aurel Vlaicu din Lugoj, unde, dupa aparitia filmului, conducerea scolii a declansat o ancheta interna. De asemenea, politia s-a autosesizat.

UPDATE: Agresorul elevului de la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Lugoj nu poate fi exmatriculat, conform regulamentului. I-a fost scazuta nota la purtare.

Potrivit statutului elevului, sanctiunea exmatricularii se aplica numai elevilor din invatamantul secundar superior, iar incidentul s-a petrecut la clasa profesionala a IX-a.
Agresorul e un elev problema si este repetent.

UPDATE: Copilul batut de colegii sai a depus plangere la Politie, umand sa ataseze si un certificat medico-legal.

Exit mobile version