Opinia Timisoarei

IMAGINI VIDEO cu Calea Sagului, dupa taierile masive de copaci. Cum arata zona unde se amenajeaza sens giratoriu si linie de tramvai pentru noul mall?

TIMISOARA. Zeci de copaci au fost pusi la pamant de drujbe pe Calea Sagului din Timisoara, acolo unde se pregatesc amenajarile pentru un nou sens giratoriu si pentru prelungirea liniei de tramvai, care sa duca spre cel mai nou mall al orasului.

Va reamintim ca opiniatimisoarei.ro a aratat recent imagini cu arborii din Sagului, doborati de muncitori. Reprezentantii primariei ne spuneau atunci ca aproximativ 35 de copaci sunt taiati pentru ca investitorii mallului sa poata face noile amenajari rutiere. Proprietarii au platit municipalitatii 200.000 de lei pentru taieri.

CITESTE SI: Unul cate unul se prabusesc sub drujbe copacii de pe Calea Sagului din Timisoara! Cati vor fi taiati si ce despagubire s-a platit pentru ei? FOTO!

Un biciclist din Timisoara, Alex Valentin-Pokus, ne arata cum se vede Calea Sagului fara copaci. O imagine dezolanta, sustin utilizatorii de internet care au vazut filmuletul.

CITESTE SI: Construirea liniei de tramvai pe Calea Sagului, catre noul mall din Timisoara, in linie dreapta! Porneste santierul!

Exit mobile version