Opinia Timisoarei

Imagini VIDEO cu asasinarea liderului de opozitie rus, Boris Nemtov. Crima, surprinsa de camere

Primele imagini care surprind momentul uciderii opozantului rus Boris Nemtov au aparut sambata pe internet. Acesta a fost impuscat mortal in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce se plimba alaturi de o tanara pe Marele pod de piatra (Bolshoy Kamenny), aflat in apropierea Kremlinului.

Imaginile au fost surprinse de o camera video aflata la o distanta considerabila fata de locul faptei, insa ele dezvaluie cum s-a desfasurat crima.

Adversar declarat al lui Vladimir Putin, Nemtov a fost impuscat in spate de 4 ori. El afirmase recent, intr-un interviu, ca se teme sa nu fie ucis de Putin, din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, scrie Hotnews.ro.

Vladimir Putin a condamnat asasinarea lui Nemtov, transmitand, prin purtatorul sau de cuvant, ca uciderea opozantului rus „poarta semnele distinctive ale unui asasinat la comanda si reprezinta o provocare.” Putin a cerut comitetului de ancheta, Ministerului de Interne si FSB-ului (fostul KGB) sa investigheze asasinatul.

 

Sursa: realitatea.net

Exit mobile version