Opinia Timisoarei

Imagini uimitoare la doi pasi de Timisoara! VIDEO!

TIMISOARA. Imagini uimitoare cu infrastructura rutiera din Banat ies la iveala in urma unei operatiuni pusa la cale de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: INTERZIS intr-un parc din Timisoara! Nimeni nu va avea voie sa mai intre. Ce se intampla peste 10 zile? 

Pentru a avea o mai buna reprezentare a situatiei din teren, in cadrul unui program de intretinere si reparatii, cei de la DRDP au ridicat o drona pentru a prelua imagini de la inaltime.

De sus, lucrurile se vad cu totul altfel. Sta marturie in acest sens si o imagine filmata deasupra uneia dintre cele mai importante structuri rutiere din Banat – nodul de la Margina, pe Autostrada Lugoj – Deva, Lot 2, inaugurat in luna martie a acestui an.

Observat de la cativa zeci de metri altitudine, nodul rutier de la Margina ofera o imagine spectaculoasa.

La doar o ora de mers cu masina de Timisoara, segmentul de pe soseaua de mare viteza a insemnat o gura de oxigen pentru soferi, care pot merge acum neintrerupt pe autostrada pana la Nadlac.

Din Autostrada Lugoj Deva au mai ramas de inaugurat cativa kilometri din tronsonul 2, respectiv loturile 3 si 4. Momentele pentru taierea panglicii este preconizat la finele acestui an, respectiv inceputul celui viitor.

Sursa video: DRDP Timisoara

Exit mobile version