Opinia Timisoarei

Imagini socante la un magazin din Timisoara. O fetita de 5 ani si bunica ei, strivite de o masina care s-a urcat pe trotuar. Video care te poate afecta emotional

TIMISOARA. Au iesit la iveala imagini teribile de la un accident petrecut in urma cu aproape 2 saptamani la Timisoara, in zona Complexului Studentesc. Atunci, o bunica si nepotica ei de numai 5 ani au fost lovite de o masina care s-a urcat pe trotuar si le-a strivit de vitrina unei patiserii, aflata la intersectia strazii Pestalozzi cu Ofcea. Apoi masina s-a oprit intr-un stalp.

CITESTE SI: Momentul atacului a fost filmat. Cum a fost talharita o femeie in scara unui bloc din Timisoara. Video 

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zona si va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional.

Soferul a pierdut controlul volanului in timpul unui viraj, iar masina a derapat. Pompierii si medicii au intervenit la locul accidentului, iar femeia si copilul au fost transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Un tanar de 22 de ani conducea un autoturism pe Pestalozzi dinspre Coposu spre Stefan cel Mare si cand a facut dreapta spre strada Ofcea a pierdut controlul autoturismului si a acrosat doi pietoni, aflati in fata unui magazin, o bunica de 66 de ani si nepotica de 5 ani. A fost deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version