Opinia Timisoarei

Imagini revoltatoare langa Timisoara. Animal tarat pe strada cu tractorul, ziua in amiaza mare. Video

TIMISOARA. Scene greu de descris in cuvinte langa Timisoara. Un animal, cel mai probabil bolnav, este tarat in viteza cu tractorul pentru a fi convins sa se ridice.

CITESTE SI: Incaierare terminata-n sange la Timisoara. L-au batut cu un par, l-au injunghiat cu un cutit si i-au spart un rinichi. Ce a urmat 

Este vorba de o biata vaca prabusita in strada, in comuna Giroc, ce nu voia cu niciun chip sa se ridice si sa mearga. Niste barbati aduc un tractor, leaga animalul si demareaza in tromba.

Vaca este pur si simplu tarata in viteza pe asfalt cativa zeci de metri, iar apoi animalul se ridica cu mare greutate schiopatand in urma utilajului. La prima intersectie, vaca se pravaleste iarasi la pamant si este trasa intr-o curte.

Imaginile au fost surprinse de un trecator care le-a postat pe Facebook pentru a trage un semnal de alarma cu privire la comportamentul oamenilor vizavi de un animal neputincios si fara aparare.

Filmarea nu mai are nevoie de niciun comentariu.

UPDATE: Politistii din cadrul IPJ Timis s-au autosesizat. A fost identificat stapanul animalului care a si fost dus la audieri si i s-a intocmit dosar penal pentru ranirea si schingiuirea animalelor.

Exit mobile version