Opinia Timisoarei

Imagini incantatoare la Timisoara. 4 pui de vulpe filmati in timp ce se joaca la margine de strada. Video

TIMISOARA. Au devenit tot mai indraznete in cautare de hrana si sunt tot mai des intalnite in cartierele din Timisoara. Vorbim de vulpi care se aventureaza pe strazi si ajung sa-si faca veacul printre blocuri.

CITESTE SI: Administratia Fritz a decis sa nu mai ridice sacii cu iarba si alte deseuri vegetale pe care oamenii i-au pus la margine de strada in Timisoara, dupa ce au curatat gradinile si spatiile verzi de langa blocuri 

In februarie, opiniatimisoarei.ro va prezenta imagini incantatoare cu o vulpe foarte prietenoasa care se plimba prin cartierul Bucovina, unde un timisorean a filmat-o in drum spre serviciu. Acesta a surprins-o pe trotuar, langa bloc, si nu s-a speriat defel, semn ca era ‘de-a casei’ in acea zona.

CITESTE SI: Mai prietenoasa de atata nu se poate. Vulpita filmata intre blocuri la Timisoara. Video

Acum, regizorul Ion Ardeal Ieremia a surprins 4 pui de vulpe care se jucau la margine de drum in cartierul Freidorf, dupa miezul noptii.

Cea mai faimoasa vulpe filmata la Timisoara in ultimii ani ramane cea care a urmarit un meci de fotbal ASU Poli – Petrolul, pe stadionul Dan Paltinisanu.

CITESTE SI: Vulpita pe stadion la meciul ASU Poli Timisoara – Petrolul. A fost singurul spectator

 

Exit mobile version