Opinia Timisoarei

Imagini fabuloase cu un hot de biciclete din Timisoara in actiune. Daca il recunosti, da alarma! VIDEO!

TIMISOARA. Tupeul hotilor nu mai are limite la Timisoara. Un tanar si-a inceput ziua cu furtul unei biciclete, din curtea unui timisorean.

Infractorul a fost surprins de camerele de supraveghere din curtea proprietarului. Pe imagini se vede cum acesta merge pe trotuar, observa bicicleta de partea cealalta a gardului, se asigura ca nu il vede nimeni, si apoi sare in curtea timisoreanului. Hotul insfaca bicicleta, o arunca peste gard, sare inapoi pe trotuar si dispare.


Furtul a avut loc zilele trecute, in jurul orei 5 dimineata, pe strada Grigore Alexandrescu din cartierul Mehala, insa proprietarul a observat furtul abia ieri, cand a vrut sa faca o plimbare si nu si-a mai gasit bicicleta pe care o credea pusa intr-o magazie. Atunci i-a trecut prin minte sa se uite pe imaginile de pe camerele de supraveghere si a descoperit cum i-a disparut bicicleta. Omul incearca acum sa dea de urma hotului.

Am observat furtul abia ieri cand am vrut sa ies la o plimbare cu bicicleta. Am verificat camerele de supraveghere si atunci am descoperit. Acum voi merge la politie sa reclam furtul. Nu e singurul furt care s-a petrecut in zona. Au mai fost si la alti vecini. Mie mi-a furat doua biciclete, dar nu am mai gasit imaginile de la primul furt„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, pagubitul Mircea Costea.

 

Timisoreanul pagubit povesteste ca in ultimele luni, in cartierul sau mai multi oameni au ramas fara biciclete.

Exit mobile version