Opinia Timisoarei

Imagini din aer cu noul pod Dragalina din Timisoara, de 3 ori mai lat decat cel vechi. Cand se redeschide circulatia? Video

TIMISOARA. Lucrarile la podul Dragalina au intrat in linie dreapta, iar nu peste mult timp, timisorenii vor circula din nou pe aici, atat pe jos, cat si cu masina ori bicicleta.

CITESTE SI: Timisoreanul Mihai Sora, jefuit la metrou. Reactia filozofului pe Facebook 

Noua constructie va fi de trei ori mai lata decat cea veche, va avea patru benzi de circulatie si tot pe aici vor circula din nou tramvaiele catre si dinspre Gara de Nord. De asemenea, pe noul pod largit vor fi amenajate trotuare si piste de biciclete.

Traficul va fi redeschis in septembrie pe Podul Dragalina, dau asigurari reprezentantii Primariei Timisoara, iar finalizarea completa a lucrarilor e prevazuta pentru luna noiembrie.

Noua anvergura a constructiei, careia i-au fost adaugate practic 2 poduri, este vizibila pe ultima filmare cu drona realizata de echipa Eye in the Sky.

Va reamintim, Podul Dragalina este refacut de firma Tehnodomus, care primeste 6,3 milioane de lei (cu tot cu TVA), adica aproape 1 milion si jumatate de euro. Trebuia sa fie gata inca din luna februarie, insa o serie de probleme au aparut odata cu sapaturile, cand au iesit la iveala instalatii ce nu se regaseau in planurile din arhivele municipalitatii, iar asta a dus la refacerea proiectului si intarzierea lucrarii.

 

Exit mobile version