Opinia Timisoarei

Imagini de infarct, la iesirea de pe Autostrada Timisoara – Arad. Depasirea nebuneasca ce i-a bagat in sperieti pe doi soferi. Unul a scos fum din roti, dupa o frana disperata

TIMISOARA. Imagini nerecomandate cardiacilor au fost surprinse pe breteaua de iesire de pe Autostrada Vestului Timisoara – Arad.

CITESTE SI: A fost sinucidere? Ce a facut inainte de accident militarul care s-a zdrobit cu masina de un autotractor in Timis 

Din cauza unui inconstient, doi soferi care mergeau regulamentar au trecut razant pe langa un accident.

Pe filmarea realizata de camera de bord a uneia dintre masini se poate vedea cum soferul unui Renault, cu numere de Timis, intra intr-o depasire nebuneasca, pe pod, pe linie continua, fara sa tina seama ca din fata veneau masini.

De altfel, un sofer ce venea din fata reuseste sa franeze brusc si sa traga de volan, iar pe imagini se vede cum rotile blocate cu furie lasa in urma o dara de fum, dupa manevra disperata.

Celalalt sofer pe care il depasea a reusit si el sa traga de volan la timp si sa-i faca loc inconstientului cu Renaultul. Acesta a accelerat, a trecut razant pe langa masini si si-a continuat goana.

Exit mobile version