Opinia Timisoarei

IMAGINI: Cum ar putea sa arate prima terasa din parcurile Timisoarei si unde ar putea fi amenajata!

TIMISOARA. In curand timisorenii ar putea lenevi la una dintre terasele care se vor deschide in parcurile Timisoarei. Au aparut deja primele oferte, spun reprezentantii Primariei Timisoara. Mai mult, avem si imagini. Vedeti cum ar putea arata prima terasa!

Potrivit viceprimarului Traian Stoia, 3 patroni de localuri s-au aratat interesati sa-si deschida terase in parcuri. Unul dintre ei a mers chiar cu un proiect foto la primarie, din care se poate observa cum va fi decorata terasa si cum va arata mobilierul. Locatia este chiar pe malul Begai, in Parcul Vasile Parvan, dupa intersectia de la Michelangelo.

„Avem 3 oferte, de la patroni care vor sa isi faca terase in parcuri. A venit unul dintre ei cu plansa, cu poze, cum ar vrea sa arate terasa, in parcul cu statuia lui Coposu, pe malul Begai. Vedem, discutam, mai asteptam cateva oferte sa le scoatem la licitatie”, ne-a spus viceprimarul Traian Stoia. Zilele trecute, unii dintre ei au fost sa faca masuratorile in parcuri, pentru a-si putea face si proiectele finale, urmand ca mai apoi sa mearga la primarie cu ele. Patronii au mai pus ochii si pe Parcul Rozelor.

Exit mobile version