Opinia Timisoarei

Imagini cu momentele in care romii sfideaza Timisoara din BMW, surprinse de camerele de supraveghere. Video

TIMISOARA. O filmare infatisand doi tineri romi care merg cu un BMW prin piete si pe strazi pietonale in centrul Timisoarei, injurand trecatorii care le ies in cale, a facut inconjurul internetului, starnind un val de furie in randul opiniati publice.

CITESTE SI: Romii care sfideaza Timisoara. Se dau cu BMW-ul pe pietonale si injura trecatorii care le ies in cale. Video 

Video-ul a fost postat de cunoscutul timisorean Cristi Brancovan pe pagina sa de Facebook. „Timisoara e impartita in cetateni integrati si cetateni neintegrabili, impotriva carora autoritatile nu au nicio solutie!”, a notat Brancovan alaturi de filmulet.

Soferul a fost in cele din urma identificat si amendat.

Va avertizam ca imaginile filmate din masina contin limbaj vulgar!

Identificarea soferului cu BMW s-a facut cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din centrul Timisoarei. Politistii locali l-au descoperit si, dupa ce l-au amendat cu 435 de lei (maximul prevazut de lege pentru asemenea fapte), l-au incredintat politistilor de la Sectia 1, care la randu-le l-au sanctionat cu 1800 de lei.

CITESTE SI: Porneste o noua linie de transport metropolitan intre Timisoara si doua comune invecinate 

Astazi, imaginile capturate de sistemul de supraveghere video au venit sa completeze un tablou care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Iata intreg filmul actului teribilist si inconstient al conducatorului auto in centrul Timisoarei!

Exit mobile version