Opinia Timisoarei

Imagini cu bataia suporterilor dinamovisti si polisti la Timisoara. Incaierare ca-n filme cu bate si scaune. Video

TIMISOARA. Scene violente pe strazile din centrul Timisoarei. Zeci de suporteri dinamovisti au fost surprinsi in timp ce se bateau cu niste timisoreni langa Domul Romano-Catolic din Piata Unirii.

Inarmati cu bate si curele, dar si cu scaune luate de la terasele din zona, fanii au declansat un adevarat razboi si sustin ca ar fi fost provocati de niste suporteri polisti si ca ei doar au ripostat.

Primii care au intervenit au fost politistii locali, asupra carora agresorii au aruncat cu lemne, pietre si sticle. La scurt timp au ajuns si jandarmii ca sa potoleasca spiritele.

Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capota, pe masina, erau intr-o stare de turbare, ca sa zic asa. Erau salbatici, se loveau unii pe altii, intre ei, nu stiu care, cui apartineau. Erau doua persoane pe capota care-si carau pumni in cap, in spate, in stomac, care cum puteau„, a povestit pentru opiniatimisoarei.ro un timisorean care s-a nimerit in calea furiei suporterilor.

Suporterii dinamovisti erau marti in trecere prin Timisoara, venind de la Bucuresti, pentru a merge sa-si sustina echipa la Arad in meciul contra UTA, programat de la orele 16.00.

Suporterii dinamovistii au ajuns la Timisoara in jurul orei 7.00 cu avionul, au mers apoi in Piata Unirii sa manance, iar la 11.00 se indreptau spre Punctele Cardinale de unde aveau sa ia un microbuz care sa-i duca la Arad, la stadion.

Pe drum, sustin acestia, ar fi fost atacati de cativa fani timisoreni. Asa ar fi pornit razboiul in strada. Bucurestenii spun ca la aparitia oamenilor legii, rivalii ar fi dispaarut.

Scandalagii au fost predati politistior de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor.

Patrula de politisti locali din Piata Unirii s-a autosesizat cu privire la un conflict izbucnit in zona intre mai multi suporteri in această dimineata. Mai exact, in jurul orei 11.20, un grup de suporteri dinamovisti s-a deplasat inspre strada Matei Corvin scandand lozinci ale echipei pe care o sustin. La intersectia strazii cu Paul Chinezu s-a intalnit cu un grup de suporteri ai echipei Poli Timisoara, unde a izbucnit un conflict, incepand sa se loveasca între ei. Politistii locali au reusit sa desparta galeriile la intersectia Pietei Unirii cu str. A. Pacha, intervenind prompt pentru ca scandalul sa nu degenereze si sa nu se soldeze cu victime. S-a solicitat sprijinul echipajului de interventie al Politiei Locale, precum si al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis si al Sectiei 1 Politie, care a preluat cercetarea cazului”, transmit reprezentantii Politiei Locale.

Va reamintim, Dinamo Bucuresti (Liga 1) va intalni marti, in deplasare, mai exact pe terenul Motorul din Arad, echipa gazda, UTA (Liga 2), intr-un joc contand pentru faza 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: Politistii de la Sectia 1 au deschis dosar penal in REM pentru incaierare si tulburarea linistii si ordinii publice. Audierile suporterilor agresivi continua. Nu mai putin de 26 de tineri au ajuns la sectie.

UPDATE: Dupa ore intregi de audieri si de vizionat imaginile cu bataia din strada, petrecuta marti la Timisoara, cand suporteri dinamovisti si polisti s-au incaierat, oferind scene violente in plin centrul orasului, politistii si procurorii au luat primele masuri.

Dintre cei 26 de de membri ai galeriei dinamoviste care au ajuns la Sectia 1 pentru declaratii, 8 au fost in cele din urma retinuti tarziu in noapte si au ajuns in Arestul IPJ Timis. Acestia vor fi cercetati in continuare pentru incaierarea si tulburarea linistii publice. Politistii incearca sa identifice si alte persoane implicate in bataia de marti.

CITESTE SI: Primii derbedei retinuti dupa bataia dintre suporterii dinamovisti si polisti de la Timisoara. Foto si video 

Exit mobile version