Opinia Timisoarei

Imaginea Justitiei, ajustata cu bisturiul? Vezi aici ultima barfa din Palatul Dicasterial!

Lidia Barac

Principalul subiect de discutie in randul magistratilor  din Palatul Dicasterial – dupa scurta vizita a ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, la Timisoara – nu este, cum s-ar putea crede, stadiul reformelor din sistem sau nivelul coruptiei in breasla celor ce impart dreptatea.

Surse bine conspirate in birourile unor judecatori ne-au permis sa dezvaluim, in premiera, subiectul care a infierbantat imaginatia carcotasilor si a inrosit firele telefoanelor de serviciu.

Acesta poate poaste fi rezumat intr-o simpla intrebare retorica: secretarul de stat Lidia Barac si-a modelat zambetul cu ajutorul chirurgiei plastice sau ipoteza siliconului implantat in buze este doar o jalnica speculatie lansata pe piata de rivalele sefei justitiei banatene?

Deocamdata nu s-a dat nici o sentinta in “dosarul” acestei dihotomii estetice, insa deliberarile aflate in curs par sa decida ca, de cand este detasata la Bucuresti, Lidia Barac a incercat sa-si ajusteze, chiar si pe cale chirurgicala, atat senzualitatea juridica, cat si zambetul cu care iese in public…

Exit mobile version