Opinia Timisoarei

Ilie Nastase, iubitul celebrei timisorence Brigitte Sfat, si-a cumparat vila la Dumbravita

La aproape 65 de ani, fostul mare tenismen, Ilie Nastase, pare tot mai legat de Timisoara, dupa ce a fost cucerit iremediabil de farmecele fostului top model international Brigitte Sfat. Desi cartierul general al afacerilor sale se afla la Chisinau, unde detine reteaua locala de fast-food-uri McDonald’s, cel de-al IX-lea tenismen din toate timpurile a decis ca, inainte de a-si legaliza pasiunea pentru Brigitte in fata vreunui ofiter de Stare Civila, ar fi indicat sa-si construiasca, mai intai, o relatie imobiliara cu orasul de pe Bega.

Hotarat cum il stim de pe terenurile de zgura, Ilie nu a ezitat sa inceapa sa colinde agentiile imobiliare din oras, in cautarea unei vile amplasate intr-o zona cat mai linistita si pitoreasca. Dupa vizionarea si evaluarea arhitecturala a mai multor imobile din Timisoara, celebrul cumparator s-a oprit asupra unei case “in rosu” ridicata la marginea padurii, intr-un cartier rezidential din Dumbravita.

Fara sa se tocmeasca prea mult, a achitat 80.000 de euro si, in prezent, asteapta ca dezvoltatorul imobiliar sa-i predea casa la cheie, cu modificarile si imbunatatirile prevazute in contract. Paradoxal, noua resedinta a lui Ilie Nastase nu prea pare pe gustul iubitei sale, care nu a reusit sa-si controleze nervii si l-a certat inca de la prima aparitie in teren. Rabdator cu toanele fostului manechin, celebrul tenismen a zambit gentil si si-a reprimat amenintarea sa preferata, “iti sparg fata!”, exersata la sfarsitul anului trecut, la adresa unei jurnaliste, in plin centrul Timisoarei…

________________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version