Opinia Timisoarei

Il recunosti? Infractor inarmat cu o bata, filmat in actiune in curtea unei familii din Timisoara. A cautat o ora si jumatate ceva de furat, in timp ce proprietarii erau in casa. Video

TIMISOARA. Tupeu fara margini al unui individ la Timisoara. La adapostul intunericului, inarmat cu o bata, barbatul a sarit gardul si a patruns in curtea unei familii, desi oamenii erau acasa.

CITESTE SI: Urgie la Serviciul de Ambulanta Timis, salvatorii coplesiti. Peste 1200 de solicitari intr-o singura zi

Totul s-a intamplat in urma cu cateva nopti in zona Dambovita din sudul Timisoarei.

Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi amplasate intr-o intersectie din apropiere, se vede cum individul se plimba mai intai pe strada, in apropierea curtii in care voia sa intre si pandeste un moment potrivit. Cand a observat ca nu mai trece nimeni, acesta a sarit gardul gospodariei.

Prevazatori, proprietarii aveau si ei instalat un sistem de supraveghere video in jurul casei, iar camerele au surprins tot ce a facut infractorul.

Odata intrat, tanarul s-a miscat incet pentru a nu fi simtit de stapanii locuintei. Mai intai, a ‘inspectat’ o rulota parcata langa casa si chiar a urcat in ea sa vada daca poate fura ceva. Apoi s-a plimbat prin curte aproape o ora si jumatate. Mai mult, chiar a aruncat o privire prin una dintre ferestre.

Vazand ca nu are ce sa fure, a lasat bata pe care o avea in mana si a sarit gardul inapoi in strada, la fel de… silentios cum a facut-o la intrare. S-a asigurat ca nu il vede nimeni si a disparut in noapte.

Imaginile au fost postate pe o retea de socializare de un prieten al familiei in curtea careia a intrat individul. Oamenii cer acum ajutor timisorenilor pentru prinderea individului si au depus plangere la Politie.

ATENTIE! Individul asta a intrat in curtea unui prieten in zona Dambovita inarmat cu o bata si a verificat geamuri si usi in timp ce el si familia erau acasa! S-a intamplat marti 5 octombrie la ora 1:16. S-a plimbat fara jena o ora si jumatate cotrobaind prin toata curtea. Va rog sa distribuiti, poate il recunoaste cineva si putem evita alte incidente„, a scris pe Facebook timisoreanul care a distribuit imaginile.

Politistii au inceput si ei cercetarile pentru a-l prinde pe barbat. Daca va fi gasit, va fi cercetat pentru violare de domiciliu.

Exit mobile version