Opinia Timisoarei

Ii va cere Primaria Timisoara useristei Aida Szilagyi sa-si darame blocul ridicat fara autorizatie? Judecatorii au dat sentinta definitiva

TIMISOARA. Sentinta finala in dosarul care privea ridicarea ilegala a unui bloc in locul extinderii unei case unifamiliale apartinand consilierei locale a USR Aida Szilagyi.

Judecatorii Curtii de Apel au dat castig de cauza vecinilor consilierei, care s-au adresat instantei dupa ce au vazut ca Aida Szilagyi si sotul au transformat casa in bloc cu 9 apartamente pe strada Rapsodiei 13, in zona Braytim.

Respinge recursurile formulate de recurenţii-pârâţi MUNICIPIUL TIMIŞOARA, prin PRIMAR, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA, SZILAGY SORIN NICOLAE şi SZILAGY AIDA-SORINA, împotriva sentinţei civile nr. 534/14.06.2022, pronunţată în dosar nr. 2158/30/2018, de Tribunalul Timiş, în contradictoriu cu intimaţii-reclamanţi PÂRVU COSMIN ALEXANDRU şi PÂRVU MIHAELA LAVINIA. Obligă recurenţii-pârâţi să plătească intimaţilor-reclamanţi suma de 5849,94 cheltuieli de judecată în recurs. Respinge cererea recurenţilor-pârâţi de acordare a cheltuielilor de judecată efectuate în recurs, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată azi, 28.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei„, se arata in decizia finala a magistratilor de la Curtea de Apel Timisoara, care au mentinut sentinta colegilor de la Tribunalul Timis, data in vara.

Avand in vedere ca primarul Dominic Fritz a afirmat in numeroase randuri ca a declarat razboi celor care indraznesc sa construiasca ilegal in Timisoara, e de asteptat ca acesta sa impuna si colegei sale de partid respectarea legii.

Despre ilegalitatile consilierei USR au scris pe larg colegii de la Renasterea Banateana.

Aida Szilagyi, cel mai bogat consilier local de la Timisoara

Va reamintim, consilierul local Aida Szilagyi de la USR este cel mai instarit dintre alesii de la Timisoara. Conform declaratiei de avere, impreuna cu sotul ei, aceasta are 7 terenuri intravilane (doua de cate 500 mp in Ghiroda, unul de aproape 7000 mp in Dumbravita, 3 in Timisoara, de aproximativ 550 mp fiecare si inca unul in judet, de 600 mp). Aida Szilagyi mai are tot impreuna cu sotul 5 case, trei in Timisoara (de 190, 170 si 795 mp) si doua in Dumbravita (de 248 si 256 mp), dar si un apartament in Olanda.

Familia Szilagyi are 3 masini, dar si peste 300.000 de euro in conturi.

Consilierul local al USR Aida Szilagyi s-a remarcat in mai multe randuri prin interventii care au dovedit superficialitate in cunoasterea legii ori a subiectelor la care a facut referire. In urma cu cateva luni, intr-un comentariu postat pe retelele de socializare dupa inaugurarea terminalului de curse externe al AIT, aceasta a scris ca „Avem aeroport nou” la Timisoara.

Tot Aida Szilagyi a cerut intr-o sedinta de Consiliu Local, la aprobarea normei de hrana pentru migrantii pusi in carantina, sa li se dea acestora mancarea in vesela de ceramica pentru a nu se folosi plastic, deoarece acesta polueaza. Avea sa afle de la colegii ei, atunci, dupa aproape un an de pandemie, ca legea nu permite alt tip de farfurii sau tacamuri in afara celor de unica folosinta pentru persoanele aflate in carantina.

In timpul unei sedinte de Consiliu Local desfasurata pe zoom, aceeasi Aida Szilagyi a fost surprinsa pe cand manca chipsuri, in timp ce colegii ei dezbateau legi pentru timisoreni.

Exit mobile version