Opinia Timisoarei

Ii e frica sa nu ramana pe dinafara? Nicolae Robu bate in retragere si spune ca nu mai e sigur ca va intra in lupta electorala pentru Primaria Timisoara. Candidaturile ar putea fi renegociate!

TIMISOARA.Comasarea alegerilor si faptul ca nu se va putea opta decat pentru o singura candidatura ii cam pune in incuracatura pe cei care si-au anuntat deja intentia de a se inscrie in cursa pentru o functie in administratie.

Senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, nu mai este sigur 100% ca va candida pentru fotoliul de primar al Timisoarei, aceasta desi in vara acestui an anunta increzator ca va intra in lupta electorala pentru cel mai ravnit fotoliu din oras.

Robu spune ca toate candidaturile anuntate de USL ar putea fi renegociate in contextul reorganizarii teritorial-administrative a tarii, inclusiv candidatura sa pentru Primaria Timisoara.

Daca se va produce reorganizarea si vom avea mai putine judete, se negociaza totul in USL. E alt context, se va vedea cum vor fi distribuite candidaturile in contextul respectiv. Deocamdata nu vom face angajamente, decat in datele problemei pe care le avem in momentul de fata. Candidatura mea la Primaria Timisoara nu depinde de mine„, a declarat Nicolae Robu, dupa ce a fost intrebat daca isi mentine candidatura pentru Primaria Timisoara in conditiile in care vor fi comasate alegerile.

In vara, Nicolae Robu anunta ca sta foarte bine in sondaje, ba chiar ca are destule procente peste actualul primar, Gheorghe Ciuhandu, si ca va candida pentru a obtine functia de prim gospodar al Timisoarei. A anuntat public si ca are un program pentru oras, pe care insa nu-l dezvaluie prea curand.

CITESTE SI: Nicolae Robu are pentru Timisoara un proiect… surpriza, pe care nu-l arata nimanui: Ca place sau nu, am avut 11 procente in fata lui Ciuhandu si voi fi un om elegant…

CITESTE SI: Nicolae Robu: pentru Primaria Timisoara eu sunt pe primul loc, Gheorghe Ciuhandu pe al doilea!

CITESTE SI: Curat ghinion sau dimpotriva? 13 motive intr-o zi de vineri 13! De ce candideaza Nicolae Robu la Primaria Timisoara?

Exit mobile version