Opinia Timisoarei

‘Ii civilizam cu forta’. 100 de amenzi pentru nesimtire, date in numai o saptamana de politisti la Timisoara

TIMISOARA. Nu au mai avut rabdare sa ajunga pana la primul cos de gunoi si s-au gandit ca daca arunca resturi pe jos o sa vina altii sa curate dupa ei, insa au dat nas in nas cu niste politisti.

CITESTE SI: Prapad in Parcul Justitiei din Timisoara. Sute de narcise smulse de un nemernic 

Patrulele pe politisti imbracati in civil care supravegheaza zona centrala a Timisoarei functioneaza din plin. Numai in ultima saptamana oamenii legii au prins 95 de timisoreni care nu s-au mai obosit sa arunce ambalajele, servetelele sau mucurile de tigara la cosul de gunoi si le-au azvarlit pur si simplu pe strada.

Cei in cauza au fost legitimati de agentii in civil, care si-au chemat in ajutor colegii in uniforma si acestia i-au amendat pe necivilizati.

De la inceputul lunii martie, cand a fost demarata campania Timisoara curata, politistii in civil au contribuit la sanctionarea a 306 indivizi care au murdarit orasul.

Oamenii legii vor continua acest gen de actiuni si in perioada urmatoare si le reamintesc timisorenilor ca amenzile pentru abandonare de deseuri pe domeniul public, de resturi alimentare sau scuipatul de seminte se pedepseste cu amenda cuprinsa intre 500 si 1000 de lei.

Exit mobile version