Opinia Timisoarei

Iepurasi coconasi isi asteapta noii stapani la Timisoara. Cat costa urecheatii inainte de Paste? FOTO!

TIMISOARA.  Zilele premergatoare Pastelui au adus in Piata de animale din Piata Balcescu mai multi comercianti de iepurasi vii, numai buni de facut cadou copiilor.

Deocamdata, vanzarile nu merg prea grozav, insa toti negustorii isi pun nadejdea in ultimele doua zile dinaintea sarbatorii Invierii Domnului, cand musterii se vor inmulti, dornici sa gaseasca darul perfect pentru cei mici.

In Joia Mare, zeci de iepuri, de toate culorile si marimile, stateau inghesuiti in custile lor si incercau sa se fereasca de stropii de ploaie ce patrundeau prin nailonul asezat sa-i protejeze.

 

Putini clienti se incumetau sa se apropie de lazile metalice sa intrebe de preturi, daramite sa si cumpere unul sa-l duca acasa.

Preturile pentru urecheati incep de la 20 de lei, iar cel mai scump nu trece de 35 de lei, in functie de marimea si culoarea iepurelui. In mare parte, iepurii care se afla in custile expuse in piata Balcescu sunt pui de cel mult 2-3 saptamani.

Am dat cativa, dar vanzarea e mai slaba decat in anii trecuti. Noi speram ca in urmatoarele doua zile sa vina mai multi oameni. Avem doar iepuri de rasa autohtona. Din experienta anilor trecuti, sunt preferati iepurii de culoare alba si cap de leu, insa cei mai cautati sunt iepurii albi cu ochi albastri„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro unul dintre comerciantii aflati in piata.

Nu doar iepurasi pot fi cumparati drept cadou de Paste din Balcescu, ci si pui galbiori de gaina, rata sau gasca, precum si porumbei.

Exit mobile version