Opinia Timisoarei

Iarna le face viata grea soferilor! Un tir a blocat o intersectie din Timisoara din cauza zapezii!

TIMISOARA. Intersectia strazilor Calea Sever Bocu si Campina a fost blocata minute bune de un tir ajuns de-a curmezisul in mijlocul ei. VEZI FOTO!

Un cititor al www.opiniatimisoarei.ro a trimis pe adresa redactiei mai multe fotografii cu un autocamion care a blocat o intersectie in partea de nord-est a orasului. Este vorba despre intersectia strazilor Calea Sever Bocu si Campina/Sf. Apostoli Petru si Pavel.

Tirul a intrat in intersectie de pe Calea Sever Bocu urmand sa vireze la stanga pe strada Campina. Autocamionul a derapat, iar soferul nu a mai reusit sa scoata masina din mijlocul intersectiei.

Ramas in mijlocul drumului, tirul, cu toate incercarile soferului si ale unor trecatori sa-l impinga pentru a reveni in trafic, a derapat ramanand imobilizat. Circulatia a fost blocata cateva minute, pana cand un echipaj al politiei a ajuns la fata locului.

Cititorul nostru ne spune ca oamenii legii au fost prompti si au intervenit imediat in dirijarea circulatiei. Dupa aproximativ 10 minute, o platforma a sosit si, dirijata de politistii rutieri, a remorcat cateva zeci de metri tirul, scotandu-l din intersectie. In poze se observa si un plug care da la o parte zapada de pe sosea.

Autocamionul si-a continuat drumul, spre localitatea Dumbravita, dupa 20-30 de minute.

Exit mobile version