Opinia Timisoarei

Iar a luat-o la vale Dealul Liliecilor de pe santierul autostrazii Lugoj – Deva

„Blestemul” alunecarilor de teren din dealul „liliecilor”, de pe santierul autostrazii Lugoj – Deva, pare a fi fara sfarsit. La iesire din satul Soimus, inspre Bejan, dealul din partea dreapta a DN76 cade vazand cu ochii.

CITESTE SI: Cu pistolul la brau, se plimba prin centru, la Timisoara. Explicatiile unui barbat, dupa ce a fost oprit de politisti 

Cu fiecare zi ce trece, mormanul de pietre si pietris de pe santierul autostrazii este tot mai mare. Dealul, odata acoperit de copaci, nu mai are astazi nici un fel de sustinere, iar bucati din el se rup, fiind imbibate cu apa, si ajung la baza sa.

Pe Dealul „Liliecilor” muncitorii construiesc lotul IV al autostrazii Deva-Lugoj, cel care va lega Deva de vestul tarii printr-un drum de mare viteza.

CITESTE SI: Competitie intre spitalele din Timis. Pot accesa fonduri pentru dotarea cu echipamente 

Tronsonul dintre Lugoj şi Deva este continuarea Autostrazii Orastie-Sibiu, cea care, in 2015 a crapat şi a inceput sa o ia la vale la cateva zile dupa ce a fost inaugurata. Problemele de pe lotul 3 Oraştie-Sibiu continua şi astazi. Dar situatia „s-a extins” si pe lotul IV al autostrazii Lugoj-Deva, respectiv pe tronsonul Soimus-Ilia.

Sursa: ziardehunedoara.ro

Exit mobile version