Opinia Timisoarei

Ianis Zicu se desparte de Petrolul Ploiesti. Ce sanse sunt sa revina la Timisoara?

Revenit in iarna in Liga I, Ianis Zicu nu a reusit ceea ce si-a propus la Petrolul, unde a fost integralist intr-un singur meci in campionatul trecut. Internationalul roman, sosit la gruparea prahoveana cand pe banca Petrolului inca se afla Cosmin Contra a bifat mai putin de 500 de minute in campionatul trecut, fiind titular in doar 5 jocuri.
Acum, mijlocasul de 30 de ani se afla in discutii pentru a rezilia contractul cu echipa antrenata de Razvan Lucescu.
O posibila viitoare destinatie pentru Zicu ar putea fi, se pare, gruparea bulgara, Botev Plovdiv, la care activeaza si ex-polistii Luchin si Curtean.
Desi in acest moment pare greu de realizat, avand in vedere si faptul ca ACS Poli a retrogradat, Zicu nu ar fi exclus total  nici o revenire la Timisoara. Internationalul roman are o relatie foarte buna cu antrenorul lui ACS Poli, Dan Alexa, care i-a fost coleg in perioada petrecuta in Banat si nu a ascuns niciodata ca Timisoara i-a ramas la suflet dupa experienta de la Poli.  Mai mult, Zicu a lasat loc de interpretari si dupa meciul disputat in returul campionatului, pe stadionul ‘Dan Paltinisanu’, intre ACS Poli si Petrolul, cand,  fiind chemat la declaratii de presa timisoreana, Zicu a replicat: „Nu vorbesc acum. O sa vorbim in vara’.
Presedintele lui ACS Poli, Ioan Timofte a recunoscut ca si-ar dori in lot un jucator ca si Zicu. „Ar putea fi o varianta. Zicu este un jucator foarte bun, insa nu stiu ce sa zic, daca isi doreste sa se intoarca la Timisoara in Divizia B si in conditiile in care la noi nu abunda banii si nu putem oferi foarte mult din acest punct de vedere’, a spus Timofte.
Exit mobile version