Opinia Timisoarei

Iancu a acceptat oferta autoritatilor locale! Ostaficiuc: „Asteptam un audit pentru a verifica situatia juridica si financiara. Auditul va fi facut de o firma agreata atat de CLT cat si de CJT”

Constantin Ostaficiuc

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc a anuntat astazi ca discutiile dintre autoritatile locale si Marian Iancu s-au incheiat. Autoritatile locale vor prelua 51% din actiunile clubului, insa cu o conditie. Atat CJT, cat si Consiliul Local Timisoara vor realiza un audit la clubul alb-violet pentru a vedea exact situatia financiara a Politehnicii, datoriile catre sta si catre terte persoane.

 

Cred ca oricum trebuia facuta aceasta lamurire. Saptamana trecuta am avut o intalnire cu primarul Gheorghe Ciuhandu din partea PNTCD, cu Titu Bojin din partea PSD si cu Nicolae Robu Robu din partea PNL, iar eu am reprezentat PDL. In urma discutiilor am decis sa facem o oferta actionariatului de preluare a 51%. S-a plecat din ideea ca experienta de la baschet e favorabila. In acest sens, joi sau vineri am facut o propunere reprezentantului actionariatului de a intra in discutii pe aceasta tema. Ieri actionariatul a fost aici si s-a acceptat preluarea a 51% din actionariat din partea administratiei. Noi am cerut un audit pentru a verifica situatia juridica si financiara. Auditul va fi facut de o firma agreata atat de CLT cat si de CJT„, a explicat Ostafciuc.

 

Tot presedintele CJT a mai spus ca sentinta lui Marian Iancu in dosarul Rafo nu a afectat clubul banatean: „Am vazut acea stire despre Iancu si fratele sau care au fost condamnati, nu cunoastem cauzele, nu au nicio legatura cu clubul Poli, nu este o problema directa„, a conchis Ostaficiuc.

Exit mobile version