Opinia Timisoarei

I-au speriat pe soferi. Migranti gasiti mergand pe jos pe Autostrada Timisoara – Lugoj

TIMISOARA. Situatia migrantilor al caror numar tot creste in Timis devine tot mai alarmanta. Grupuri de transfugi sunt gasiti in fiecare zi, fie in apropierea frontierei, fie in parcuri ori cladiri dezafectate din Timisoara. Cu totii sunt in cautarea unor calauze care sa-i scoata din Romania si sa-i duca spre tari din vestul Europei.

CITESTE SI: Se pun noi semafoare in Timisoara sau se desfiinteaza treceri de pietoni. Ultimul plan al primarului Nicolae Robu pentru fluidizarea traficului in oras 

Ultimul grup de refugiati a fost gasit chiar pe Autostrada Timisoara – Lugoj, pe banda de urgenta.

Este vorba de 4 migranti, 3 barbati si o femeie, toti irakieni. Acestia au fost observati de soferi stand in apropiere de Topolovatu Mare, iar speriati ca s-ar putea intampla o nenorocire, conducatorii auto au anuntat Politia.

CITESTE SI: A fost dezvaluit si e ca ‘o tema muzicala’. Cum va arata primul pod care se va construi la Timisoara dupa 50 de ani. Foto

Ofiterii de la Politia Autostrazi au intervenit deindata si i-au scos din zona de pericol. Cand i-au legitimat, au aflat ca toti aveau documente de solicitanti de azil in Romania si proveneau din centre de refugiati. Cum acestora nu li se poate ingradi dreptul la libera circulatie, politistii le-au cerut doar sa paraseasca in mare graba autostrada.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version