Opinia Timisoarei

I-au amputat mainile la Timisoara. O femeie a ajuns cu bratele sfartecate la spital. Ce greseala uriasa a facut

TIMISOARA. Decizie teribila luata de medici la Timisoara in cazul unei femei. Au aplicat ultima solutie si i-au amputat ambele maini, dupa ce aceasta a fost sfasiata de un caine.

CITESTE SI: ‘Mi se omoara fata, studenta in Timisoara!’ Apelul disperat al unei mame din Gorj la 112. Ce-au gasit salvatorii 

Atacul s-a produs intr-o gospodarie din localitatea Sadova Veche, in Caras-Severin. Femeia de 59 de ani, de loc din Resita, a venit in vizita la fiica sa. In timp ce ii dadea cainelui familiei de mancare, femeia a fost atacata de animal.

Nu se stie cum, cainele a scapat din lant si s-a napustit asupra ei. Animalul, in varsta de 5 ani, unul obisnuit pentru gospodariile de la tara, nicidecum vreunul de lupta, a muscat-o cu furie de maini. Plina de sange, cu ultimele puteri, victima a reusit sa se refugieze in casa. A facut insa o greseala uriasa – nu a dat alarma si nu s-a dus imediat la spital.

Pana la sosirea ginerelui sau insa, femeia a suferit pierderi importante de sange si a ajuns foarte tarziu la Spitalul din Caransebes, de unde medicii au decis sa o transfere la Casa Austria din Timisoara.

Medicii au facut eforturi uriase sa ii salveze mainile, insa n-au reusit. Erau pur si simplu devorate.

In cursul diminetii, medicii de pe Sectia de Chirurgie Plastica de la Casa Austria au luat decizia amputarii complete a bratului stang si a antebratului drept, nemaiavand o alta modalitate de a-i salva femeii bratele. In prezent starea pacientei e stabila si va ramane internata„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Andreea Borboros, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Timisoara.

Politistii au inceput cercetarile in acest caz.

Exit mobile version