Opinia Timisoarei

‘I-am dat ca-mi place’. Raspunsul obraznic oferit politistilor de catre un tanar care si-a lovit BMW-ul pe cand facea drifturi ziua in amiaza mare in plin centru la Timisoara

TIMISOARA. Tupeu fara margini al unui sofer de 34 de ani care facea drifturi cu BMW-ul ziua in amiaza mare in intersectia de langa Modex, in plin centrul Timisoarei. Se intampla la orele 17.00, cand intersectia din zona era destul de aglomerata.

Politistii locali au intervenit rapid si l-au luat la intrebari, iar soferul, de 34 de ani, care tocmai isi lovise masina de o bordura, le-a raspuns insolent agentilor.

Dupa cum a declarat, ”i-am dat ca-mi place”, dar ”i-a dat” astfel incat a derapat si a acrosat bordura, accidentandu-si autoturismul marca BMW. Pentru ca a pus in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic, totul desfasurandu-se la o ora intens circulata, in jurul orei 17.00, acesta s-a ales cu sanctiunea maxima de 2500 lei„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Nu a fost singurul sofer amator de distractie prin derapaje si accelerari pe strazile din Timisoara in ultimele zile.

Un tanar de 21 de ani a fost amendat cu 800 de lei de catre politistii locali dupa ce a fost prins pe cand isi tura motorul masinii, tot un BMW, pe bulevardul Antenei.

Politistii locali atrag din nou atentia ca astfel de metode de distractie atrag dupa sine sanctiuni intre 800 si 2500 de lei conform HCL 371/2007, iar cei observati de politistii locali sunt sanctionati, chiar daca nu sunt prinsi pe loc, fiind identificati ulterior„, mai precizeaza reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version