Opinia Timisoarei

I-a spart nasul. Pacient batut de un medic furios, chiar in cabinet, intr-o localitate din Timis

TIMIS. Scene incredibile intr-o localitate din Timis, luni dupa-amiaza, un medic a lovit un pacient.

CITESTE SI: Bataie intre doua gasti de tineri, care s-au urmarit apoi cu masinile si au facut accident, la Timisoara. Video

Un barbat in varsta de 66 de ani a mers la dispensarul din Bulgarus impreuna cu prietena sa pentru a-i cere cateva informatii medicului din localitate.  Omul a intrat in cabinet si a inceput sa discute cu doctorita, o femeie in varsta de 39 de ani.

La un moment dat, pacientul a insistat cu niste intrebari legate de servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Iritat, medicul i-a cerut sa iasa din cabinet, s-a iscat un scandal, iar doctorita i-a aplicat cateva lovituri bolnavului si i-a spart nasul.

Prietena barbatului a sunat la 112, iar politistii au ajuns la fata locului. Luat la intrebari, medicul a recunoscut ca s-a enervat si l-a lovit pe pacient.

La data de 29 august 2022, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-un cabinet medical din localitatea Bulgarus, din judetul Timis, a avut loc o altercatie intre un medic si un pacient. In acest caz a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Localnicii povestesc ca doctorita, de loc din Varias, a creat mai multe probleme de-a lungul timpului si nu-si respecta programul la cabinet.

Foto: ziare.com

Exit mobile version