Opinia Timisoarei

I-a rupt picioarele. Biciclist nenorocit de un motociclist pe o sosea din Timis. Momentul a fost filmat. Video

TIMISOARA. Accident teribil pe o sosea din Timis, in urma caruia un biciclist s-a ales cu ambele picioare rupte.

CITESTE SI: Sofer ranit dupa ce s-a infipt cu masina intr-o casa din Timisoara. Era baut 

S-a intamplat la Bulgarus, sat care tine de comuna Lenauheim. Un motociclist care rula cu viteza mare pe o strada din localitate a izbit in plin un biciclist care a patruns pe contrasens.

Momentul impactului a fost filmat.

Barbatul lovit a fost aruncat de pe bicicleta intr-un sant de pe marginea drumului si s-a ales cu ambele picioare rupte.

Si motociclistul a fost ranit in momentul impactului.

Un barbat in varsta de 59 de ani, a condus o bicicleta pe un drum comunal din localitatea Bulgarus, judetul Timis, iar la un moment dat a patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune cu un motociclu condus de un tanar in varsta de 23 de ani.

In urma impactului, ambii barbati au fost raniti si transportati la spital. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Motociclistul are permis de conducere.„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Politistii l-au testat pe motociclist cu etilotestul, care a aratat ca tanarul nu bause inainte de a urca in sa.

Atat baiatul de 22 de ani, cat si fratele acestuia in varsta de 15 ani conduc cu viteza de peste 120km/h pe strazile din sat si nimeni nu face nimic, ieri a fost tata, a ramas cu picioarele rupte, va fi nevoie sa steie in spital minim 60 de zile si doua operatii… Maine poate fi copilul meu sau copiii vecinilor… A tot incercat sa il fereasca pe motociclist, venea in fata lui intr-o roata si facand jaloane… chiar trebuie neaparat sa moara cineva, ca sa poata interveni autoritatile?„, transmite pentru opiniatimisoarei.ro fiica biciclistului ranit.

Exit mobile version