Opinia Timisoarei

I-a prins de picioare si le-a sfaramat capul de asfalt! Pui de caine ucisi cu bestialitate sub ochii unor copii, in vestul tarii! VIDEO

Cruzime fara margini sub ochii unor copii in vestul tarii! O comunitate intreaga este socata dupa ce un doi catei de numai cateva luni au fost ucisi cu bestialitate de un individ ce cu greu ar putea fi numit om.

Intamplarea s-a petrecut in satul hunedorean Bobalna, comuna Rapoltu Mare, joi. Potrivit unei localnice, Liliana Rusu, barbatul care a luat viata celor doi catei se afla la terasa magazinului din sat unde consuma bere.

Femeia a declarat pentru Hunedoara Libera ca, la un moment dat, aparent fara niciun motiv, barbatul a apucat pe rand catelusii de picioare si „i-a lovit cu capul de bordura de ciment a statiei de autobuz pana au murit” si ca toate astea s-au petrecut in fata de patru copilasi care se jucau cu cateii.

I-a prins de picioare si i-a dat cu capul de ciment pana i-a omorat. Savurandu-si in continuare berea si asteptand sa iasa din buruieni si cei trei fratiori ai catelusilor ca sa le aplice acelasi tratament”, povesteste femeia ingrozita.

Liliana Rusu a filmat urmarile acestui gest incalificabil si a postat filmuletul pe o retea de socializare, insa nu s-a oprit aici. Femeia a anuntat Politia si a depus o sesizare, nu inainte de a salva ceilalti trei catelusi de care barbatul nu a apucat sa se atinga.

Politia a fost sesizata in acest caz. Exista un dosar penal in lucru la Postul de Politie al comunei Rapoltu Mare, a fost identificat un suspect cu privire la care se vor face cercetari in legatura cu uciderea animalelor”, a declarat subcomisarul de politie Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

Povestea din satul Bobalna este cu atat mai trista cu cat, in urma cu doua zile, mama cateilor, a fost ucisa de un localnic in varsta de 80 de ani care, dupa ce a prins-o cu un lat, i-a infipt in trup o furca. Atunci, catelusa a fost salvata de un adolescent de 15 ani, dar a murit dupa cateva minute de agonie.

Exit mobile version