Opinia Timisoarei

Hotul din Timisoara, ruda cu Frusina, a fost prins de politisti, dupa ce a intrat intr-un apartament, peste o familie

TIMISOARA. Celebrul deja hot din Timisoara, ruda apropiata cu Frusina, lidera unei gasti de hoti care isi fac veacul prin Timisoara, Ciprian Fercovici a fost prins de politisti.

CITESTE SI: Scandal cu focuri de arma la Lugoj, intre doua familii de romi. Criminalistii de la Timisoara au facut cercetarile

Cristian Brancovan, cunoscut si el in Timisoara, datorita luptei pe care o duce cu hotii de buzunare, a publicat pe pagina sa de Facebook un anunt in care arata ca Ciprian Fercovici a fost retinut pentru 24 de ore.

Fercovici Ciprian a fost retinut astazi de politisti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat procurorului, care daca-l considera un pericol public il poate propune spre arestare preventiva judecatorului (30 de zile)„, a scris Brancovan pe Facebook.

CITESTE SI: Faimos hot de buzunare din Timisoara, ruda a Frusinei, filmat in timp ce intra peste o familie, intr-un apartament. Video

Ciprian Fercovici a patruns prin efractie, in urma cu zece zile, intr-un apartament din zona Garii de Nord din Timisoara, in timp ce proprietarii se aflau in locuinta.

Politistii au ridicat amprente, iar momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

UPDATE: Ciprian Fercovici va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, pentru fapta sa.

Exit mobile version