Opinia Timisoarei

Hoti de buzunare evacuati dintr-o locuinta sociala a Primariei, la Timisoara

TIMISOARA. Primaria incearca sa-si puna ordine in propria ograda cand vine vorba zona apartamentelor sociale, iar in vizor este luata zona Pietei Traian.

CITESTE SI: Proiect mort si ingropat revine la viata la Timisoara. Vom avea skatepark. Cand aflam cine il face 

Municipalitatea vrea sa schimbe fata intregii piete Traian in lunile urmatoare si incepe prin a face ordine in domeniul locuintelor sociale. In Piata Traian, in trecut au fost repartizate mai multe apartamente persoanelor care beneficiaza de ajutor social, insa primaria spune ca acele apartamente nu trebuiau sa fie folosite in acest scop.

Nu putem proceda abuziv, ci in acord cu legea. Am castigat in instanta si prin urmare evacuam o familie. Intamplator se spune ca ar fi hoti de buzunare, dar ii evacuam. Daca refuza evacuarea, vom actiona in forta„, a declarat primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: I-a luat ameteala pe strada, la Timisoara. Politistii au intervenit imediat. Ce au descoperit despre niste tineri 

Piata Traian a mai fost folosita ca piata de evenimente, insa concertele organizate aici au fost departe de a fi considerate reusite. Municipalitatea vrea ca in viitor sa schimbe lucrurile negative care sunt legate de aceasta zona a orasului.

O parte dintre cei ce locuiesc acolo, in loc sa isi fi vazut de treaba, sa se bucure ca au locuinta intr-o asemenea zona se ocupa cu ilegalitati, fac scandal,o buna parte. Altii sunt prinsi furand, ba in tramvaie, ba prin alte parti. Piata Traian, care ar putea fi folosita pentru organizare de evenimente, nu prea e folosita tot din cauza cetatenilor din zona, care strica evenimentele. Am facut cateva incercari si vom persevera. Pas cu pas vom curata zona„, spune primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Nicolae Robu despre romii infractori care stau in locuinte sociale de la primarie: Masurile rasiste n-au ce cauta in Timisoara Capitala Culturala a Europei 

Exit mobile version