Opinia Timisoarei

Hot surprins in timpul loviturii la Timisoara. E cautat pe Facebook. Video

TIMISOARA. Hotii nu isi mai fac griji ca ar putea fi prinsi si nici nu se mai sinchisesc de sistemele de supraveghere video.

CITESTE SI: Accident cu trei masini pe o sosea din vestul tarii. Ce surpriza au avut politistii cand au ajuns la fata locului

O demonstreaza din plin un individ la Timisoara. Omul a fost filmat in timpul operatiunii.

Pe imagini se vede cum intra intr-un magazin dintr-un centru comercial si arunca o privire peste produse, dupa care merge direct la pult. Hotul se uita iute  dupa tejghea si vede acolo asezat un telefon.

CITESTE SI: Strada care ramane inchisa dupa ce va porni traficul la 6 benzi prin Pasajul Popa Sapca, la Timisoara

Barbatul se mai uita o data in stanga si in dreapta si se asigura ca nu il vede nimeni, dupa care baga mana peste pult, ia aparatul, il pune in buzunar si iese din magazin de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Vanzatoarea a observat tarziu ca cineva i-a furat telefonul, insa intreaga actiune a fost surprinsa de camerele de supraveghere. Femeia a fost si la politie.

Ieri mi-a fost furat telefonul cand eram la munca! Va rog sa ma ajutati cu informatii daca il cunoasteti sau cu un share sa prevenim alte furturi!!!! Va rog sa priviti cu cat calm si liniste a actionat! Politia mi-a sugerat ca e vina mea ca l-am lasat nesupravegheat. Din imagini se vede ca nu era chiar la vedere! E inacceptabil sa primesti asa raspuns pentru un furt !„, scrie femeia revoltata pe reteaua de socializare.

Tanara a luat imaginile si le-a postat pe Facebook si spera ca oameii sa le distribuie, in speranta ca cineva il va recunoaste.

Exit mobile version