Opinia Timisoarei

Hot filmat pe cand da lovitura, la Timisoara. A venit cu bicicleta si a intrat pe fereastra deschisa a unei case in care dormea o studenta. Video

TIMISOARA. Tupeu urias pentru un hot care actioneaza pe bicicleta la Timisoara. Acesta a dat lovitura dimineata la o locuinta aflata intr-o curte din zona Lipovei, pe strada Carol Davila.

CITESTE SI: Femeie violata pe casa scarii, intr-un bloc din Timisoara

Barbatul a fost filmat pe cand, impreuna cu un altul, tot pe doua roti, s-a apropiat de intrare. A sprijinit bicicleta de gard, in vreme ce ‘colegul’ a ramas in apropiere pentru a supraveghea zona, apoi a deschis linistit poarta, parca stiind ca e defecta de cateva zile, si a patruns in curte. A mers la una dintre casele din spate, a sarit pe geamul deschis al unei incaperi de la parter si a insfacat ce a gasit rapid la vedere, un portofel cu acte si bani, ce apartinea unei studente care locuia acolo, iar in acel moment dormea. Barbatul a iesit in graba, s-a urcat pe bicicleta si a disparut.

In data de 04.07.2023 între orele 07:59-08:03 a intrat un individ pe geamul locuinței mele. In zona lipovei, strada Carol Davila in apropierea străzii Sfinții Apostoli Petru și Pavel.
Acesta a furat un portofel care conținea buletin, câțiva bani și legitimații de student.
Eu locuiesc intr-o garsoniera, in spatele casei din imagine, dormeam și am auzit niște foșnete, dar cand m-am întors i-am văzut picioarele cum ieșeau de pe geam!
Sunt fata singura, va dați seama dacă ma trezeam cât timp el îmi umbla in casa? Poate avea o arma la el!
Nu ma gândeam ca se poate întâmpla așa ceva, e vara, e cald. Nu mai pot lasa geamul deschis de frică.
Omul acesta probabil ne-a avut in vizor, deoarece poarta se stricase de o săptămâna încoace. Niciunul dintre vecini nu îl recunoaște pe individ.
Acesta mai era însoțit de cineva care a rămas pe strada, probabil sa intervină in cazul in care era vreunul din vecini era treaz și îl vedea.
Pe filmare se vede că, individul care a intrat in curte ii face celuilalt un semn sa vina, camerele capturând-ul pe celălat băiat ulterior„, a precizat studenta pagubita care a trimis imaginile de pe camerele de supraveghere redactiei opiniatimisoarei.ro.

Alertati, politistii au deschis o ancheta. Au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au prelevat probe de la fata locului, amprente si alte indicii care i-ar putea duce pe urmele hotului.

Daca il recunoasteti din filmare, sunati la 112!

 

Exit mobile version