Noutati :

scorpion

Alte nume: SCORPIO (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 23 octombrie - 21 noiembrie

Motto: "Ma deschid schimbarii si transform in mine ceea ce trebuie sa existe pentru a descoperi adevarul fiintei mele interioare. Sacralizez sexualitatea."

Horoscop zilnic

Te-ai simtit lasat coplesit de o parte din oamenii din viata ta, in ultima vreme. Lasa-i sa stie ca ai si tu limitele tale si sunt lucruri pe care nu le tolerezi. Astfel o sa iti poti imbunatati relatiile existente sau o sa te poti uita spre viitor. Unele aspecte ale saptamanii tale, ar putea sa iti faca viata intensa.Chiar daca esti birfit(a) de colegi nu da multa atentie; n-ai face decit sa amplifici rumorile. Mai bine iti vezi de viata ta.Invata din trecut, dar nu te concentra pe el ca si cum ar fi viitorul. Analizeaza, aplica lectiile invatate si mergi mai departe!Chiar daca ti se pare ca e o simpla raceala, nu te trata dupa ureche sau dupa sfaturile celor din jur. Leacurile babesti, de multe ori, fac mai mult rau decit bine.Aspectele materiale conteaza si ele; nu le ignora. Daca te vei lansa in cheltuieli absurde vei regreta mai tirziu. Cumpatarea se impune chiar daca norocul iti va sta aproape.

Informatii generale

Ideograma semnului zodiacal sugereaza litera M ca simbol al materiei primitive, terminandu-se cu un ac in varf.

Descrierea zodiei

Zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta MARTE, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.

Personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba.

Scorpionul este sensibil si emotional, dar unde emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati Scorpionului. In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controlati cu mare grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi cand emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul.

Este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea. Este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul sau de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase.

Compatibilitate cu alte zodii

EXCELENTA (100%) - Scorpion, Pesti, Rac
BUNA (80%) - Capricorn, Fecioara
DELICATA, RISCANTA (60%) - Varsator, Leu
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Taur
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Gemeni, Berbec
NERECOMANDABIL (10%) - Sagetator, Balanta

Calitatile zodiei

transformare, unitate, regenerare, exigenta, reconstructie, renastere, reincarnare, spiritualitate, sexualitate, pasiune, magnetism, detectie, initiere, instinct, autoanaliza, dorinta, tentatie, ambitie, motivatie, pasiune, mare potential, energie, inteligenta

Defectele zodiei

angoasa, distrugere, ranchiuna, razbunare, rautate, vointa, autoritate, despotism, posesiune, gelozie, posesivitate, duritate, violenta, intoleranta, temperament puternic, suspiciune, ironie, cinism, sadism, lipsa de discretie, mister, secrete, greu de patruns

A fi. Sunt.

Numerele norocoase

8, 9, 2, 4

Culorile energizante

rosu, maro, negru

Metalul caracteristic

Fier, Otel

Varsta specifica:

Maturitatea

Perioada din zi caracteristica:

Amurgul

Planeta guvernatoare:

Marte

Ziua caracterstica:

Marti

Spatii specifice:

Incaperea preferata in casa este dormitorul.

Locuri prielnice: se simte bine in spatii retrase, discrete, intunecate, misterioase, in preajma sectiei de politie, a garnizoanei, a cimitirului, a farmaciilor, a muzeelor, a ruinelor, a siturilor arheologice, a apelor si marilor.

Zone benefice: vestul tarii, vestul orasului, in camere cu ferestre spre vest. Sa plaseze patul cu capul spre vest.

Tari/orase specifice: Norvegia, Siria, Zambia, Algeria, Washington, New Orleans, Liverpool