Opinia Timisoarei

Horia Cristian: Lentoarea cu care se curata Timisoara de zapada e din cauza varstei inaintate a primarului! Robu: Nu sunt de acord!

Horia Cristian

TIMISOARA. Contre intre liberali din cauza primarului Gheorghe Ciuhandu! Nicolae Robu l-a contrazis pe Horia Cristian, pe fata, intr-o conferinta de presa. In timp ce Horia Cristian l-a atacat pe primarul Ciuhandu din cauza dezapezirii lente, Nicolae Robu l-a contrazis.

Horia Cristian, deputat de Timis al PNL, i-a recomandat primarului Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, sa ia lectii de la primarul Capitalei, Sorin Oprescu despre modul in care dezapezeste un oras. Mai mult decat atat, Horia Cristian i-a transmis lui Ciuhandu un numar de telefon fix de la Primaria Capitalei.

Ii recomand primarului Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, sa il sune pe primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu sa vada cum se face dezapezirea pentru ca el nu stie sa o faca. Nu imi explic decat ca din cauza varstei inaintate lucrurile in Timisoara se intampla cu o asemenea lentoare. Sau ii e lene! Dezapezirea il surprinde intotdeauna pe primarul Ciuhandu„, a declarat deputatul Horia Cristian.

Prezent langa el, senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, a tinut sa isi contrazica colegul de partid.

Eu nu sunt de acord cu aceasta apreciere. Isi asuma fiecare ce vorbeste. Eu consider ca Ciuhandu nu este la o varsta inaintata. Nu este, dupa parerea mea si continui sa spun ca se bucura de respectul meu„, a spus prompt Nicolae Robu.

Nu a intarziat sa apara replica lui Horia Cristian: „Din nou Bucurestiul ne demonstreaza ce inseamna sa fii primar. Si Oprescu e in opozitie ca si Ciuhandu, numai ca Ciuhandu e in opozitie cu cetatenii„.

Exit mobile version