Opinia Timisoarei

Hoata din camin, in Complexul Studentesc din Timisoara

TIMISOARA. Dosar de furt in Campusul Universitar din Timisoara. O studenta a furat in mod repetat bani de pe cardul colegei sale de camera.

CITESTE SI: Nicolae Robu, lamuriri destre ‘Trotuariada’, la Timisoara: Vom amenaja trotuarele din centru cu placi mari de pavaj, asfalt va fi pe celelalte. Harta 

Tanara i-a sustras colegei sale cardul bancar cu ajutorul caruia a scos bani de la bancomate din Timisoara sau a facut tot felul de plati, fara ca aceasta sa stie.

Studenta a folosit cardul vreme de doua luni, avand mereu grija ca sumele sa nu fie mari, astfel ca stapana sa nu se alarmeze. La un moment dat, insa colega si-a dat seama ca se intampla lucruri necurate si a cerut ajutorul angajatilor bancii care emisese cardul.

Politistii au intrat si ei pe fir si au depistat-o rapid pe hoata. Studenta s-a ales cu dosar penal, iar procurorii au si trimis-o in judecata pentru furt in forma continuata, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos in forma continuata, dar si pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Exit mobile version