Opinia Timisoarei

Hemoragie de amenzi la Timisoara. 1000, rupte in doar cateva zile. Zeci de masini ridicate de politistii locali

TIMISOARA. Pietonale, dar numai pentru unii. Reguli, dar numai pentru prosti. Asa gandesc, cel mai probabil, soferii care nu mai tin cont de nicio regula si isi lasa masinile fie pe strazile destinate exclusiv pietonilor, fie pe pistele de biciclete sau pe orice bucata de iarba gasesc.

CITESTE SI: Criminalul care si-a injunghiat iubita langa Catedrala, la Timisoara, fata in fata cu judecatorii 

Politistii au pus tunurile pe soferii care nu mai tin cont nimic, astfel ca numai de la inceputul lunii februarie au dat peste 1000 de amenzi si au ridicat aproape 30 de masini care incurcau traficul.

„De la inceputul lunii februarie, politistii locali au aplicat un numar de 1007 sanctiuni contraventionale conducatorilor auto care au intrat si au stationat pe strazile pietonale din centrul orasului, dar si pe piste si in statii, tot din aceasta zona fiind ridicate si un numar de 26 autovehicule. Cele mai multe astfel de situatii au fost constatate pe strazi precum Sf. Ioan, Gh. Dioma, Gh. Lazar, A. Pacha, V.V. Delamarina, Piata I. Huniade, Palanca, E. Ungureanu, C. Telbisz, Marasti, Republicii, Proclamatia de la Timisoara, Bdul Revolutiei 1989”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Amenzile pentru cei care parcheaza neregulamentar sunt cuprinse intre 290 si 725 de lei si 2 sau 3 puncte de penalizare.

Exit mobile version