Opinia Timisoarei

Haos si paguba de 100.000 de euro, la Timisoara. A cazut sistemul de Trafic Management, o multime de semafoare au ‘murit’. Totul din cauza unui sofer

TIMISOARA. A dat peste cap intreg sistemul de Trafic Management de la Timisoara, dupa ce a izbit cu masina niste cutii in care se gaseau componente vitale ale retelei.

Este isprava unui sofer care a facut un accident in intersectia Take Ionescu cu Kogalniceanu.

Conducatorul auto a pierdut controlul volanului, s-a urcat cu masina pe spatiul verde si a distrus casetele pline de echipamente. Barbatul a sunat la 112 sa anunte dezastrul, apoi a disparut fara urma si nici n-a mai raspuns la telefon.

Politistii insa i-au descoperit in cele din urma masina, nu departe de locul accidentului, in vecinatatea unui hotel, insa nu reusesc sa dea si de conducatorul auto vinovat. In autoturism se afla si telefonul mobil de pe care a fost dat apelul la numarul de urgenta.

Din primele date,  paguba ar fi de peste 100.000 de euro.

Au fost doua incidente, dintre care unul pe strada Kogalniceanu. Rezultatul acestuia din urma e ca a doborat toate sistemele. Soferul ar fi sunat la 112 la ora 4 azi-noapte, dupa care a fugit. Dupa numarul de telefon, a fost identificata masina, dar soferul nu este acolo. Paguba este de peste 100.000 de euro. Comunicatia a fost afectata la mai multe semafoare, dar acestea functioneza in bucle si atunci, pe rand, isi revin. Avem angajatii pe teren, care lucreaza la refacerea sistemelor de comunicatii. O sa ne indreptam impotriva soferului pentru recuperarea pagubelor. In cazul celui de-al doilea incident, din zona Traian, unde a fost rupt un stalp de semafoare, soferul s-a prezentat singur la politie„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei.

Incidentul din zona Traian s-a soldat doar cu distrugerea partiala a unui semafor.

Exit mobile version